MLADA MAMA

Uloga u kojoj najviše uživa: Franka Batelić pokazala kako provodi dane s Viktorom

04.08.2020 u 13:49

Bionic
Reading

Početkom siječnja domaća pjevačica Franka Batelić donijela je na svijet svoje prvo dijete. Sin Viktor, njoj je i suprugu Vedranu Ćorluki, potpuno promijenio pogled na svijet i otvorio neke nove vidike. Evo kako sada izgledaju uobičajeni dani u domu mlade mame sa sedmomjesečnom bebicom

Nastupe, učestala putovanja u Rusiju suprugu Vedranu Ćorluki ili pak druge izlete diljem Europe gdje je znala snimati svoje nove video spotove, Franka Batelić na neko je vrijeme stavila po strani.

Iako je u prva dva tromjesečja trudnoće bila izuzetno aktivna na društvenim događanjima, otkako je postala majka mlada se Istrijanka malo primirila i potpuno posvetila svojoj bebici.

Sa sedmomjesečnim sinom Viktorom vrijeme uglavnom provodi u rodnom Labinu gdje ima veliku pomoć svoje mame Ingrid oko svega vezanog uz sina.

Putem Instagrama rijetko pokazuje svog mališana, ali ponekad ni ona sama ne može odoliti a da se ne pohvali koliko joj majčinska uloga zapravo godi.

Sada je pokazala kako izgledaju njihova uobičajena jutra. Nestašni Viktor u dobi je kada obožava šaranilo i igračke pa su mu roditelji opremili dnevnu sobu raznim zanimljivim sadržajem.

Tu je strunjača na kojoj se može bezbrižno igrati, dok mama Franka ispija svoju prvu jutarnju kavicu.

'Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve ok’, rekla je nedavno Franka koja ističe da djetetovu privatnost želi zadržati što duže je moguće.