raskošno slavlje

Organizatorica Nurkićevog vjenčanja iskreno: 'To je jedan od najzahtjevnijih projekata'

21.08.2023 u 10:55

Bionic
Reading

Krajem srpnja održano je raskošno vjenčanje u Dubrovniku, a glavni protagonisti bili su Jusuf Nurkić i Emina Durić. Na vjenčanju su se okupili brojni poznati, uzvanike su zabavljala velika imena glazbene scene, a da organizirati tako velik događaj nije bio lagan zadatak otkrila je glavna organizatorica za RTL Direkt

Brojni poznati kao lokaciju svog velikog dana rado biraju Dubrovnik zbog ambijenta romantičnih zidina, a isto su učinili i košarkaš Jusuf Nurkić i njegova supruga Emina. Organizirati vjenčanje za pamćenje i ispuniti sva očekivanja mladenaca nije bio lagan zadatak, ali Lejla Filipović nije mogla sakriti oduševljenje doživljenim. Na Instagramu je otkrila kakvu su im večer pripremili mladenci, a sve uz pomoć organizatorice vjenčanja koja je u RTL Direktu otkrila kako su tekle pripreme.

'To je jedan od najzahtjevnijih projekata na koje smo radili, a moja tvrtka postoji već 15 godina. Projekt smo radili s još jednom tvrtkom iz Dubrovnika i to je doista bio posao za dvije agencije te je bila to prava produkcija', otkrila je Ines Nanić, čija tvrtka je zadužena za organizaciju ovog raskošnog slavlja.

O zahtjevnosti pripreme svjedoči i činjenica da je vjenčanju prisustvovalo 150 gostiju, a članova organizacijskog tima bilo je 146!

Par je odlučio da će svojim gostima pripremiti čak dvije zabave - jednu prije vjenčanja kao svojevrsni 'party zagrijavanja' te glavnu zabavu na dan samog vjenčanja. Preko objava na društvenim mrežama uzvanika otkriveno je da je glavno slavlje započelo nastupom Petra Graše koji je mladencima otpjevao prvi ples, a kasnije je mikrofon u ruke uzeo i Željko Joksimović.

ženi se košarkaš

Glamurozno vjenčanje u Dubrovniku okupilo brojna poznata lica

Pogledaj galeriju

Osim toga, organizatorica vjenčanja s dugogodišnjim iskustvom u emisiji je otkrila i da su se zahtjevi mladenaca promijenili te je navela neke od bizarnijih slučajeva s kojima se susrela.

'Najapsurdnije je bilo kada je klijent, koji je htio realizirati vjenčanje sina u Dubrovniku, tražio lokaciju za 1000 ljudi. Nakon puna dva dana hodanja po otocima, tvrđavama, kamenolomima, parkovima, šumama i poljima, ušli smo na Stradun i nije mu bilo jasno zašto odmah tamo nismo došli i zašto na Stradunu ne može organizirati vjenčanje za 1000 ljudi', ispričala je Ines koja je dodala da je glavni zahtjev svih mladenaca da budu zaštićeni od radoznalih pogleda.

SUPRUGA nba zvijezde

Ni japanke nisu zasjenile izazovnu vjenčanicu ove mladenke u Dubrovniku

Pogledaj galeriju