u nježnim nijansama

Glamurozan svadbeni stajling: Taylor Swift oduševila u čipkastoj haljini

21.08.2023 u 10:07

  • +4

Taylor Swift

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Jedna od najvećih zvijezdi današnjice privlačila je pozornost u asimetričnoj svijetloplavoj haljini s uzorkom čipkastih cvjetova

U kratkoj stanci svoje svjetske turneje 'Eras', Taylor Swift pronašla je vremena za odlazak na grandiozno vjenčanje glumice Margaret Qualley i pjevača Jacka Antonoffa, a među brojnim slavnim uzvanicima istaknula se u glamuroznom plavom stajlingu.

Swift je nosila svijetloplavu čipkastu haljinu brenda Erdem s upečatljivim korzetom, asimetričnom suknjom i satenskim remenom koji je istaknuo njenu vitku liniju.

Ovaj romantični stajling zaokružila je slingback cipelama na visoku petu u usklađenim svijetloplavim tonovima te upotpunjenima graviranim cirkonima.

Vjenčanica Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna pjevačica u više je navrata istaknula da je 39-godišnji Antonoff njen 'prijatelj za cijeli život' pa nikoga nije iznenadilo to što je i usred samog vrhunca svoje turneje (i karijere) pronašla vremena da prisustvuje njegovom izricanju 'sudbonosnog da'.

Naime proslavljeni glazbenici surađuju od 2013. godine, od kada je Antonoff producirao ukupno šest njenih albuma te surađivao na stvaranju nekolicine hitova, među kojima je i pjesma 'Sweeter Than Fiction'.

zaručili se prošle godine

Vjenčali se Margaret Qualley i Jack Antonoff, na slavlje stigla brojna zvjezdana imena

Pogledaj galeriju