vjenčanje u malibuu

Godinu dana nakon razvoda roditelja, Miley Cyrus je mamina djeveruša

21.08.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Pjevačica Miley Cyrus stajala je uz svoju majku Tish Cyrus dok se ovog vikenda udavala za Dominica Purcella, zvijezdu serije 'Zakon braće'. Ceremonija je održana u Malibuu, a gosti su bili samo najbliži prijatelji i obitelj

Miley Cyrus odlučila je podržati svoju majku Tish Cyrus u novoj ljubavi. Nakon što su se roditelji poznate pjevačice prošle godine razveli, njezina majka pronašla je sreću u glumcu Dominicu Purcellu, a Miley je odlučila stati uz majku podržavši ju na vjenčanju ove subote u Malibuu.

30-godišnja pjevačica tako je bila djeveruša svojoj majci, a pridružile su joj se i sestre koje su u tirkiznim haljinama stajale uz oltar.

Na intimnoj ceremoniji vjenčanja prisutne su bile i sestre Noah Cyrus i Brandi Cyrus, a na slici pokraj djeveruša stoji i Trace Cyrus, polubrat poznate pjevačice.

Prethodni brak producentice Tish Cyrus trajao je gotovo 30 godina, a s country pjevačem Billyjem Rayem Cyrusom rastala se prošle godine. Ubrzo nakon rastave braka oboje su vrlo brzo pronašli novu sreću u ljubavi! Pjevač se tek nekoliko mjeseci kasnije zaručio za pjevačicu Firerose, a Tish je viđena u društvu mišićavog glumca poznatog po ulozi u seriji 'Zakon braće'.

Već krajem travnja objavili su zaruke na Instagramu, a Tish Cyrus ponosno je pokazala zlatni zaručnički prsten s velikim dijamantom.

malibu

Zvijezda 'Zakona braće' oženio Tish Cyrus u privatnoj ceremoniji

Pogledaj galeriju