TRENUTAK ISTINE

Oralno zadovoljila gosta kafića u kojem je radila

15.01.2009 u 08:26

Bionic
Reading

Romana iz Zagreba priznala je da je oralno zadovoljila gosta kafića, da je imala abortus te da je digla kredit samo da ode s bivšim na putovanje na Rodos

Tridesetogodišnja Romana Harambašić iz Zagreba bila je prva natjecateljica u večerašnjoj emisiji 'Trenutak istine'.

Vesela, iskrena i skromna Romana, kako se sama opisala, nema završenu osnovnu školu, no već se sa 20 godina udala te nakon sedam godina braka rastala jer joj je tadašnji muž bio alkoholičar.

Tijekom emisije, Romana je priznala da je digla kredit samo kako bi otišla na putovanje na Rodos s dečkom od kojeg je kasnije odbila zaručnički prsten. U više navrata tijekom emisije Romana je iznenadila svojeg sadašnjeg dečka Tomislava. Prvi odgovor na kojem je Tomislav ostao zatečen bio je nakon što je Romana otkrila da nosi periku zbog kemoterapija te da boluje od alopecije.

Iskrena Zagrepčanka priznala je da je kao konobarica oralno zadovoljila gosta što je izazvalo galamu u studiju te je vidno šokiralo Tomislava koji je čak tada priznao da mu je teško. 'Malo sam šokiran i iznenađen, ali nisam ljut i ljubomoran', priznao je Tomislav.

Ipak, kod tog odgovora Romana se snašla te rekla da su joj gosti kafića bili bivši suprug i sadašnji dečko. Sljedeći odgovor koji Tomislav također nije znao bio je vezan uz to da je Romana imala abortus.

U studiju kao pratnja bila je i Romanina majka koja ju je ostavila kada je imala 11 godina te s kojom je obnovila odnos prije 15 godina. Na pitanju za 50.000 kuna, koje je glasilo smatra li svoju majku krivom za sve zlo što joj se dogodilo u životu, Romana je odgovorila negativno te je otišla kući praznih ruku.