BORBA ZA PRAVDU

Optužnica koja je zaintrigirala javnost: Svi se pitaju tuži li Angelina Jolie anonimno FBI

20.04.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Američki mediji bruje o novom postupku koji je pokrenut protiv FBI-a te nagađaju da iza cijele priče zapravo stoji Angelina Jolie. Navodno je anonimno pokrenula tužbu protiv obavještajne agencije SAD-a, a sve zbog svog bivšeg supruga Brada Pitta

U novoj tužbi, koju je podnijela anonimna Jane Doe, navodi se da je istražni ured tužiteljici uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je ženin 'tadašnji muž … fizički i verbalno napao' nju i njihovu djecu dok je putovala privatnim avionom. prije nekoliko godina.'

Nije dugo trebalo da mediji krenu nagađanja, potaknuti iskustvo iz 2016. koje je prošla glumica Angelina Jolie. Krenula su nagađanja da upravo ona tuži FBI kako bi otkrila zašto su njihovi agenti odbili optužiti Brada Pitta zbog svađe u privatnom avionu 2016. koju je imao s njezinim najstarijim sinom Maddoxom.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iste te godine, ubrzo nakon što je Jolie podnijela zahtjev za razvod, otkriveno je da Pitta istražuju FBI i socijalna služba Los Angelesa usred izvješća da je 'verbalno i fizički zlostavljao svoju djecu' u privatnom avionu koji je putovao iz Francuske u SAD.

Podsjetimo, istražitelji su oslobodili Pitta (58) od optužbi za zlostavljanje, navodeći da nije počinio zlostavljanje djeteta kada se potukao s tada 15-godišnjim Maddoxom u avionu.

Sada se nagađa da bi Jolie mogla biti žena koja tuži, iako je izvor blizak njoj i Pittu rekao tabloidu TMZ da su dobili cijelo izvješće FBI-a tijekom razvoda.

O cijelom slučaju Angelina Jolie odbila se oglasiti u medijima, a ni Pitt nije komentirao slučaj.