NOVA RAZINA

Optužbe shvatili ozbiljno: Zbog posljednjeg poteza Palače, odnos Meghan i Harryja s kraljevskom obitelji mogao bi se dodatno zakomplicirati

15.03.2021 u 21:26

Bionic
Reading

Nakon svega izrečenog, otkriveno je kako je Buckinghamska palača donijela odluku o dovođenju neovisnih istražnih tijela, koji nisu zaposleni i ne rade za kraljevsku obitelj, a sve kako bi istražili optužbe o navodnom zlostavljanju zaposlenika od strane Meghan Markle

Prvo su odlučili provesti vlastitu istragu o vojvotkinji od Sussexa i njezinom odnosu prema ljudima koji su za nju radili tijekom njezina života u Londonu, no onda su iz Buckinghamske palače shvatili kako je potrebno uvesti treću, neovisnu stranu da istraži njezin navodni mobing.

Naime, Meghan Markle optužena je od nekolicine zaposlenika da je stvorila toksičnu atmosferu i odnosila se grozno prema poslugi, koja je čak zbog njezinih zahtjeva znala biti u suzama. Sve se to, navodno, događalo u Kensingtonskoj palači nakon što se ona u svibnju 2018. godine udala za princa Harryja.

Nova odluka o dovođenju vanjskih istražitelja vjerojatno će samo dodatno pojačati tenzije između Sussexovih i 'Tvrtke', a sve nakon bombastičnog intervjua kojeg su Meghan i Harry dali Oprah Winfrey, budući da supružnici vjerojatno neće biti pozvani da sudjeluju u svemu i ispričaju svoju stranu priče.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Istraživači bi trebali provesti razgovore s nekolicinom sadašnjih, ali i bivši djelatnika, posebice onih koji nisu dobili priliku svjedočiti na sudu tijekom posljednjeg suđenja na kojem je Meghan Markler prisustvovala, a koje se bavilo pravom na privatnost.

U posljednjih mjesec dana čak je dvoje starijih pomoćnika iz palače izreklo optužbe na račun Meghan Markle da ih je mobingirala, dok je jedan bivši djelatnik ustvrdio kako je bio na osobnoj razini osramoćen.