POVRATAK NA INSTAGRAM

Opet se aktivirala: Petra Sanader pokazala kako uživa u Zagrebu

27.12.2017 u 19:35

Bionic
Reading

Starija kći bivšeg premijera Ive Sanadera, koja u New Yorku želi ostvariti glumačku karijeru, dva mjeseca se klonila virtualne stvarnosti. Sada se Petra Sanader vratila na društvene mreže te mnoge iznenadila svojom povratničkom, blagdanskom fotografijom

Blagdani su idealno vrijeme za obiteljsko zajedništvo, a toga se drži i Petra Sanader koja je doputovala iz Amerike kako bi bila uz svoje najmilije. 'Slavimo cijeli tjedan', napisala je dobro raspoložena kći bivšeg premijera Ive Sanadera koja na fotografiji pozira sa sestrom Brunom. Iako žive na različitim kontinentima, 31-godišnja Petra u New Yorku, a tri godine mlađa Bruna u Münchenu, njihova ljubav je neraskidiva. 

Starija Petra oduvijek je bila zaštitnički naklonjena prema mlađoj Bruni. Godinama su bile pod povećalom javnosti, otkako se njihov otac počeo baviti politikom i bio hrvatski premijer, a potom i završio u istražnom zatvoru. Sestre se time nimalo ne opterećuju, a Petra svoj život u Americi nerijetko dokumentira fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Aktivno govori četiri strana jezika, završila je glazbenu školu i svira klavir, bavila se manekenstvom, a danas glumi, piše scenarije te se bavi produkcijom. Trenutano radi na dugometražnom trileru kojeg je napisala i na dva nova dugometražna scenarija. 

#celebrating all week long 🥂🍾🎄🎁🙏🏼 with @2701me

A post shared by Petra Sanader (@petrasanader) on

  • +8
Bruna i Petra Sanader Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL