PROMIJENILA IMIDŽ

Petra Sanader: Još jedino čekam da zbog posla obrijem glavu

17.02.2017 u 15:41

Bionic
Reading

Otkako živi u New Yorku, Petra Sanader čini sve kako bi se probila u jednom od najtraženijih poslova na svijetu - onom na filmskom platnu. Kći bivšeg hrvatskog premijera očito očekuje novu ulogu, zbog koje je promijenila i svoj imidž, čime se pohvalila na svom Instagram profilu

Posljednjih osam godina, kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, 31-godišnja Petra Sanader, živi u New Yorku gdje pokušava ostvariti filmsku karijeru. Koliko je daleko spremna ići zbog uloge, pokazala je svojom posljednjom fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu.

Svoju dugu kosu, Petra je znatno skratila i posvijetlila, a uz nju je napisala: 'Mislim da sam do sada imala sve boje kose i frizure koje postoje. Još jedino čekam da zbog posla obrijem glavu.' Zbog kakve uloge i u kojem filmu se Petra odlučila na promjenu imidža nije poznato. Posljednje čime se pohvalila bila je početkom studenog prošle godine, premijera njezina filma 'A Blank', u kojem ima glavnu ulogu te ujedno potpisuje scenarij. Sreću zbog premijere na njujorškom festivalu kratkog filma, New York Short Film Festival, nije krila.

#closeup I think I've changed every #hairstyle under the sun. Waiting to shave my head for a job

A post shared by Petra Sanader (@petrasanader)

Nova frizura i boja kose za novi film