ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE

Opet joj je uspjelo: Evo što je za 75. rođendan Jennifer Lopez pripremila majci

13.12.2020 u 14:01

Bionic
Reading

Na jednom od svojih prošlogodišnjih koncerata Jennifer Lopez je na pozornicu izvela majku i tako je iznenadila za 74. rođendan. Teško je zamisliti kakvo bi joj tek iznenađenje pripredila za 75. rođendan da nije epdemioloških mjera, ali i za ovaj okrugliji pandemijski rođendan J.Lo je uspjela iznenaditi voljenu majku

Slavna latino pjevačica i glumica podijelila je na društvenim mrežama video na kojimu prikazuje djelić prisnog obiteljskog okupljanja s kojim su ona i zaručnik Alex Rodriguez iznenadili majku Guadalupe.

Video prikazuje majku Guadalupe kako s maskom na licu ulazi u svoj stan, u kojemu je dočekuju skkriveni članovi obitelji.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: ABC / Shutterstock Editorial / Profimedia

Premda se po ljubičastim i ružičastim balonima moglo naslutiti da je u stanu nešto čeka, Guadalupe se iznenadila kad su pred nju iskočili J.Lo i ekipa i viknuli 'Sretan rođendan!'.

'Sretan 75. rođendan mojoj prelijepoj mamici. Toliko te volim. Ti si definicija mladenačkog izgleda i bezvremenosti u svakoj životnoj dobi. Hvala ti na beskrajnoj ljubavi, energiji, podršci i što si jednostavno ti', napisala je Lopez svojoj voljenoj mami.

Nakon što ju je zaskočila i natjerala na uzmicanje prema izlaznim vratima, Lopez je zagrlila majku i dovela je da vidi svoje goste iznenađenja.

Zabava iznenađenja uključivala je i poklone na temu kockanja, poput srećki i automata za igre na sreću, a Jennifer je majci pomogla staviti i nove naušnice.

Otkriva to u svom produženom video uratku Alex Rodriguez, koji je s budućom punicom napravio i mali intervju o njezinim omiljenim Yankee igračima.

'Bila mi je velika čast iznenaditi Jenniferinu majku Lupe i proslaviti njezin 75. rođendan. Očito je od koga je Jen pokupila ljepotu. Sretan 75. rođendan ovoj uistinu divnoj ženi', napisao je bivši igrač New York Yankees.