DIZAJNERSKI KOMAD

Ona na svojoj mezimici ne štedi: Kylie Jenner kćerkici nabavila ruksak od 12 tisuća dolara za odlazak u vrtić

01.10.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Da joj je dvogodišnja kćerkica Stormi centar svijeta te da joj želi pružiti sve što može i još više od toga, Kylie Jenner već ne nekoliko puta dala do znanja. Sada se mlada mama pohvalila dizajnerskim ruksakom za svoju mezimicu koja je krenula u vrtić

Prvi dan vrtića za dvogodišnju Stormi, kćer Kylie Jenner i repera Travisa Scotta bio je pravo uzbuđenje. Malena nasljednica reality zvijezde skakala je od sreće, iako se aktivnosti odvijaju kod kuće u maloj skupini gdje ih čuva odgajateljica i priprema za predškolu.

Bio je ovo jednako sretan i emotivan dan i za njezine roditelje, koji su unatoč razdvojenosti i propaloj vezi, zajedno došli otpratiti malenu u novi životni period.

Osim toga, mlada mama potrudila se posebno dotjerati svoju jedinicu, te nabavila sve potrebno, pa čak i više od toga.

Bogatašica Kylie kupila je svojoj malenoj ruksak iz kolekcije Taurillon Clemence Kelly Ado, luksuznog dizajnerskog brenda Hermes, čije se torbe smatraju najskupljima na svijetu.

Kožni ruksak u blijedo rozoj boji s prepoznatljivom kopčom, čija je cijena vrtoglavih 12 tisuća dolara našao se potom na leđima uzbuđene Stormi, a sve je završilo na Instagramu kako bi to vidio ostatak svijeta.

Prvi dan vrtića za malenu je protekao uz druženje s vršnjacima, crtanje, bojanje i druge zanimljive aktivnosti u vrtu.