POSJET LOUVREU

Kylie Jenner navukla bijes javnosti jer je dokazala da za milijardere pravila ne vrijede

29.08.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Slavna poduzetnica Kylie Jenner usred pandemije i upozorenja da nije preporučljivo putovati bez problema je sjela na privatni zrakoplov i odletjela u Pariz

Dok SAD tresu protesti, koronavirus i skori izbori, Kylie Jenner fotografirala se u Parizu i od toga napravila objavu na društvenim mrežama. S prijateljima Faijem Khadrom i Zackom Biom posjetila je čuveni muzej Louvre.

Kylie Jenner u Pariz je otputovala poslovno kako bi se našla s rukovoditeljima tvrtke Coty koja je kupila većinu dionica Kylie Cosmetics. Tijekom svog posjeta glavnom gradu Francuske, Kylie Jenner odlučila je kako ne treba nositi masku.

Obožavateljima sve to također nije promaklo pa se nisu ustručavali spomenuti joj u komentarima kako pravila koja vrijede za sve ostale tijekom pandemije očito ne vrijede i za nju.

'Ne morate se baviti covidom ako ste bogati', netko je napisao u komentarima.

'Je li pandemija završila za bogate? Cijelo vrijeme ih vidim u medijima na luksuznim godišnjim odmorima u tropskim lokacijama ili u Europi. Kako je moguće da je Kylie Jenner u Parizu. Ne razumijem to', napisao je netko drugi.

'Kylie Jenner ide u Pariz za vrijeme covida dok ostatak svijeta ne može putovati niti posjetiti obitelj u drugim državama zbog zatvorenih granica. To mi baš ne sjedi najbolje', bio je još jedan od komentara.

Francuska ima vrlo stroga ograničenja na putovanja iz SAD zbog velike proširenosti covida-19. Svi putnici koji u Francusku dolaze iz SAD trebali bi provesti 14 dana u karanteni ako nemaju simptome bolesti, a oni koji imaju bi u karanteni trebali provesti 30 dana.

  • +2
Gostovanje Kylie Jenner u videospotu singla 'WAP' Izvor: Profimedia / Autor: WMG / Planet / Profimedia