NITKO SE NIJE NADAO

Kraj ljubavi: Raspala se još jedna holivudska veza

01.03.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Čini se kako 40-godišnji holivudski zavodnik i osam godina mlađa pjevačica, ipak nisu bili stvoreni jedno za drugo. Nakon nešto više od godinu dana veze, u potpunoj tišini, samo sa službenom izjavom za medije, Orlando Bloom i Katy Perry krenuli su svatko svojim putem

'Prije nego glasine učine svoje i izmaknu kontroli, možemo potvrditi da su Orlando i Katy odlučili krenuti svatko svojim putem', pisana je to zajednička izjava koju su medijima poslali glasnogovornici glumca Orlanda Blooma i pjevačice Katy Perry.

Ovo je sve iznenadilo, jer prije samo tri dana, na službenom after partyju Oscara, koji je organizirao časopis Vanity Fair, na kojem su oboje bili, ničime nisu dali naznake kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Ili možda jesu?

Posljednja zajednička fotografija, snimljena na Vanity Fair partyju

Par, koji je bio u vezi nešto više od godine dana, na Vanity Fair partyju držao se već dobro poznate strategije - na crvenom tepihu nema zajedničkog poziranja, već samo na samom partyju. Ipak, prisutni na partyju tvrde kako su se 32-godišnja pjevačica i osam godina stariji glumac samo jednom zajedno fotografirali, a nakon toga su vrijeme provodili svatko u društvu svojih prijatelja.

Iako su njihovi prijatelji, još prošlog ljeta, bili uvjereni kako je par toliko zaljubljen, da je samo pitanje vremena kada će se zaručiti, to se na kraju nije dogodilo. Njegove izjave prijateljima kako je Katy nevjerojatna žena te kako bi se volio s njom skrasiti i imati još djece, sada padaju u vodu, a koji je razlog njihovog prekida, osim, vjerojatno, nepomirljivih razlika, znaju samo njih dvoje.

I dok su svi očekivali zaruke, dogodio se prekid