BIVŠI REPREZENTATIVAC

On najbolje zna kako im je: Niko Kranjčar pridružio se navijačima na tribini pa snimio fotku za uspomenu

09.12.2022 u 16:37

Bionic
Reading

Na prepunim tribinama, na dijelu gdje su naši navijači u dobro nam znanim crveno-bijelim kombinacijama, našla su se i dva bivša nogometaša - Niko Kranjčar i Josip Šimunić - koji su došla pružiti podršku reprezentaciji

Onaj tko zasigurno najbolje zna što točno prolazi kroz glave naših Vatrenih bivši je reprezentativac Niko Kranjčar. Upravo on jedini je Hrvat kojem je uspjelo zabiti gol Brazilu, stoga ne čudi da je odlučio i on otputovati put Katra kako bi s tribina bio najveća podrška Zlatku Daliću i njegovim dečkima.

Zajedno s Kranjčarom, kako je vidljivo na fotografijama koje je snimio Cropixov fotograf, na tribinama je još jedan bivši reprezentativac - Josip Šimunić.

Njih dvojica s velikom nervozom iščekivali su početak utakmice, a nakon što je sve počelo, Niko Kranjčar snimio je i fotografiju za uspomenu. Možemo samo pretpostaviti da je vjerojatno riječ o selfiju, budući da se Šimunić 'progurao' iza njega i izvirio mu iza desnog ramena.

I Josip Šimunić se u jednom trenutku uhvatio mobitela i snimao teren, dok je Kranjčar ozbiljna lica sve promatrao. Bivši reprezentativci nisu bili u crveno-bijelim dresovima, no zato je Niko imao barem crvenu majicu.

  • +22
Ivana Knoll na utakmici protiv Brazila Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Niko Kranjčar je u hrvatskom dresu odigrao čak 81 utakmicu i zabio 16 golova, a ovoj je generaciji pun optimizma, uoči utakmice poručio: 'Pobjeda ne bi bila nikakvo čudo!'