MARKO ŠAPIT

Omiljeni sportski komentator i voditelj dobio drugo dijete, supruga Ivana rodila djevojčicu Tenu

09.04.2019 u 15:01

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Petrovoj bolnici, prije četiri se dana rodila Tena Šapit, drugo dijete HRT-ovog voditelja Marka Šapita i njegove supruge Ivane, a ponosni otac danas se na društvenim mrežama pohvalio fotografijama malene princeze

'Rodila se 5. travnja u Petrovoj bolnici, a jučer su moje cure stigle kući. Porod je prošao bez problema, bio sam priustan baš kao i na prvom, kada je supruga prije sedam godina rodila Luku. Djevojčici smo dali ime Tena.' Izjavio je to samo za tportal omiljeni sportski novinar, voditelj i komentator, autor HRT-ove emisije 'Zabivaka', Marko Šapit.

Ponosni otac fotografijom malene princeze pohvalio se i na svojim profilima na društvenim mrežama gdje je, uz slike malene Tene, napisao:

'Ono kad se zaljubiš u 38oj...' Ime djevojčici odabrao je ponosni, stariji brat Luka koji nije pristao niti na jedno drugo ime. Marko Šapit, kako nam je otkrio, sada će tjedan dana provesti kod kuće, daleko od poslovnih obveza i u potpunosti fokusiran na svoje dvije princeze, ali i starijeg sina.

  • +3
Marko Šapit Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL