JULIA LOUIS-DREYFUS

Omiljena Elaine iz 'Seinfelda' otkrila kako ju je borba sa zloćudnom bolešću potaknula na veliku životnu promjenu

15.04.2020 u 20:14

Bionic
Reading

Nakon što je 2017. godine dobila bitku s rakom dojke, zvijezda serije 'Seinfeld' u novom intervjuu za američki magazin People otkrila je kako su se njezini životni pogledi u potpunosti promijenili

'Nikada za sebe nisam mislila da sam besmrtna, ali nikada ne trošite puno vremena razmišljajući o kraju svog života. Kada se jednom suočite sa iskustvom moguće smrti, počinjete shvaćati da ćete u nekom trenutku otići odavde. Svi ćemo. Dakle postavlja se pitanje kako najbolje provesti svoje preostalo vrijeme na ovoj planeti? ', riječi su 59- godišnje glumice kojim je otvorila posebno izdanje američkog magazina People.

Za zvijezdu serije 'Potpredsjednica' i 'Seinfeld' izbor je bio jednostavan: pomoći očuvanju planeta za njezine sinove Henryja (28) i Charlieja (23). Tako se prošle godine priznata zvijezda s malih ekrana pridružila Vijeću za obranu prirodnih resursa - vodeća američkoj skupina za zagovaranje zaštite okoliša koja usko surađuje s vrhunskim znanstvenicima i zdravstvenim stručnjacima diljem svijeta u svrhu očuvanja Zemlje.

  • +2
Julia Louis-Dreyfus Izvor: Profimedia / Autor: A.M.P.A.S. / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Jako sam svjesna tereta s kojim bi se moja djeca mogla susresti, i hoće u bliskoj budućnosti ako sami ne odgovorimo na izazov očuvanja Zemlje na koji jedino možemo utjecati zajedničkim snagama', kaže glumica koja se u okolišni aktivizam uključila kada su njezini sinovi bili maloljetni.

'Jednog sam dana odlučila s djecom posjetiti plažu u blizini svoga doma kako bi se igrali na svježem zraku. Kada sam došla do nje dočekala me obavijest kako je zatvorena za javnost zbog zagađenja. To se sve praktički odvijalo u mom dvorištu', prisjeća se glumica koja se nedugo zatim pridružila neprofitnoj organizaciji Heal Bay posvećenoj zaštiti obalnih linija i plovnih putova Kalifornije.