ZAIGRALA SE

Olivia Wilde ovim je komentarom 'bocnula' Taylor Swift, a komentara nije izostalo

08.10.2023 u 10:22

Bionic
Reading

Olivia Wilde dotakla se romanse Taylor Swift i Travisa Kelcea i navukla gnjev obožavatelja slavne glazbenice koji su je proglasili ljubomornom i licemjernom

Glumica i redateljica Olivia Wilde na svom je Instagram Storyju podijelila snimku zaslona tweeta koji glasi: 'Voljela bih da je Taylor Swift zaljubljena u klimatologa'.

Autorica tvita, glumica serije 'Westworld' Katja Herbers, dodatno je objasnila na svom X profilu (bivši Twitter) što je mislila svojom porukom. 'Taylor bi se pridružila svom znanstveniku na završnom skupu fosilnih goriva i svijet bi bio spašen', napisala je, govoreći o utjecaju koji pjevačica ima na svoje obožavatelje.

Wilde je iz nekog razloga podijelila tu njezinu objavu, a komentara nije izostalo. Mnogi su to shvatili kao 'bockanje' Taylor Swift i Travisa Kelcea, a Wilde su obožavatelji slavne glazbenice proglasili ljubomornom i licemjernom. Pogotovo kad se zna da je donedavno hodala s velikom pop zvijezdom, Harryjem Stylesom, s kojim je proputovala cijeli svijet u proteklih nekoliko godina, i to privatnim zrakoplovima što nedvojbeno šteti okolišu.

  • +7
Taylor Swift s poznatim prijateljima Izvor: Profimedia / Autor: Dustin Satloff / Getty images / Profimedia

Nakon glasina da su Taylor Swift i Travis Kelce u vezi, a pogotovo nakon što se pojavila na utakmici Kansas City Chiefsa 24. rujna, prodaja Kelceovih dresova skočila je za gotovo 400 posto u roku od dva dana. Pjevačica je, čini se, utjecala i na povećanje gledanosti utakmicama Chiefsa jer je gomila njezinih obožavatelja kupila karte u nadi da će vidjeti kako navija za svog novog dečka iz VIP lože.

Swift je zadnji put viđena kako gleda Chiefse na utakmici protiv s New York Jetsa 1. listopada na stadionu MetLife, i to u društvu svojih slavnih prijatelja Blake Lively, Ryana Reynoldsa, Hugha Jackmana i Sophie Turner. I dok Swift zasad šuti o svojoj novoj ljubavi, Kelce se, sa svoje strane, nije libio govoriti o vezi s 12-strukom dobitnicom Grammyja.

Taylor Swift na NFL utakmici Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia

Tijekom epizode podcasta 'Chasin' It' otkrio je da nije imao pojma da će toliko biti zanimljiv javnosti i medijima. Njegov brat, Jason Kelce, našalio se tijekom epizode njihovog podcasta 'New Heights' da je tek sad primijećen i to zahvaljujući Swift.