JARED LETO

Oduševio transformacijom: Rijetko tko bi prepoznao slavnoga oskarovca na setu filma o obitelji Gucci

16.03.2021 u 22:46

Bionic
Reading

Proslavljeni britanski redatelj Ridley Scott uhvatio se u koštac s filmskom ekranizacijom života članova slavne modne obitelji Gucci, a nakon što su Lady Gaga i Adam Driver svojim transformacijama na filmskom setu brojne uspjeli oduševiti, red je došao na Jareda Leta. Oskarom nagrađeni glumac zahvaljujući ulozi Paola Guccija postao je gotovo neprepoznatljiv

Nalik glumačkim kolegama poput Christiana Balea i Daniela Day Lewisa, 49-godišnji Jared Leto na filmskom platnu slavu je stekao svojim brojnim transformacijama, a posljednja u nizu odnosi se na lik Paola Guccija, sina Alda Guccija zaslužnog za proboj njihovog obiteljskog brenda na svjetsku modnu scenu.

Jared Leto Izvor: Profimedia / Autor: DIVI - MIRK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Scene filma o obitelji Gucci pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta trenutno se snimaju u Milanu, a dežurnim paparazzima nije uspio promaknuti gotovo nepreoznatljiv glumac Jared Leto.

U ljubičastom odijelu od samta u duhu 70-ih, slavni oskarovac na setu se pojavio s vidno punijom linijom, proćelavom glavom i brkovima još jednom potvrdivši svoju titulu glumca spremnog na drastične transformacije s ciljem zadovoljavanja zahtjevnih filmskih uloga.