TOTALNA TRANSFORMACIJA

Drugo lice Lady Gage: Rijetko tko bi prepoznao slavnu glazbenicu na setu filma o obitelji Gucci

12.03.2021 u 13:53

Bionic
Reading

Lady Gagu, glazbenicu i glumicu koja je osvojila filmski svijet svojom interpretacijom pjevačice u usponu u filmu 'Zvijezda je rođena' s Bradleyjem Cooperom, ni globalna pandemija nije usporila u njezinim poslovnim pothvatima

Lady Gaga se pojavila na setu filma 'House of Gucci' proslavljenog filmaša Ridleyja Scotta o poznatoj modnoj obitelji koja stoji iza poznatog brenda, a tek su je rijetki prepoznali s tamnom kosom i retro odjećom.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, kako je pravo ime pjevačice koja je nastupila i na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena, poznata je po svojim ekstravagantnim kombinacijama koje bi se tek rijetki usudili nositi.

Na setu filma koji se snima na lokacijama u Italiji, glazbenica je pokazala posve drukčije lice.

  • +2
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Simona Chioccia / IPA / IPA / Profimedia

Iako je najčešće viđamo s platinasto plavom kosom ili otkačenim perikama, zbog uloge kontroverzne Patrizije, bivše supruga Maurizija Guccija, Lady Gaga je postala tamnokosa brineta u ženstvenoj smeđoj haljini s točkicama ukrašenoj remenom i svijetlosmeđim stiletticama.

Retro look upotpunio je nenametljiv make up i decentan nakit.

Film je utemeljen na istoimenoj knjizi o životu Patrizije Reggiani i Maurizia Gucciji čija je životna priča doista kao stvorena za neki uzbudljivi krimi triler s tragičnim krajem.

  • +26
Lady Gaga Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Veliki skandal se dogodio 1995. kad je u Maurizija pucao plaćeni ubojica, a naručila ga je Patrizia jer ju je suprug ostavio zbog druge žene.

Uhićena je 1997. i osuđena na 26 godina zatvora no pustili su je osam godine prije zbog dobrog vladanja.

U jednom od rijetkih intervjua koji je dala otkrila je kako ne razgovara s kćerima zbog novčanih problema.

Film u kojem glume i Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons i Jared Leto, očekuje se do kraja godine.