VRATOLOMIJA I POL

Oduševio pratitelje: Mario Valentić na Instagramu otkrio kako izgleda njegov trening sa sinom

07.03.2021 u 15:40

Bionic
Reading

Domaći glumac i trener fitnessa Mario Valentić na svom Instagram profilu nerijetko podijeli detalje iz svog privatnog života, a svoje pratitelje ovoga puta oduševio je fotografijom sa svojim sinčićem Nikom

'Razdragani i puni ushita', napisao je Valentić u opisu fotografije na kojoj mu sin asistira pri nesvakidašnjem vježbanju snage u četiri zida.

Dok se Mario naglavačke rukama pridržavao za stolicu, njegov sinčić sjedio mu je na nogama, a fotografiju njihovih vratolomija podravili su brojni, uključujući glumicu Lanu Gojak koja će za nekoliko mjeseci po prvi put iskusiti čari roditeljstva sa suprugom Sinišom Bajtom.

Poput bivše hrvatske voditeljice Mirne Berend, Mario Valentić proteklih mjeseci iskusio je posljedice razornog potresa na sisačkom području. Kuća njegovih roditelja u Petrinji, poput brojnih drugih, nakon potresa rezultirala je štetom koja je na koncu sanirana.

Prvu noć nakon potresa njegovi roditelji proveli su u automobilu, a za drugu noć Mario je za njih organizirao kamp-prikolicu koju su već iduću večer proslijedili ljudima kojima je potrebnija te se vratili u svoj sanirani dom. Uspješni 40-godišnjak također je pomagao sanirati štetu nastalu na kući svog rođaka.