bananarama

Oduševile izgledom: Tko bi rekao da su u šestom desetljeću?

08.06.2017 u 06:42

Bionic
Reading

Kada su nedavno, nakon gotovo 30 godina od razlaza, Siobhan Fahey, Sara Dallin i Keren Woodward objavile vijest o ponovno okupljanju Bananarame, obožavatelji jednog od najpopularnijih ženskih bendova 80-ih s oduševljenjem su je dočekali. Ponovno okupljanje proslavile su na najbolji mogući način - dobivanjem nagrade za ikonu godine na dodjeli Glamour Women Of The Year

Na radost mnogobrojnih obožavatelja Siobhan Fahey, Sara Dallin i Keren Woodward, poznatije kao članice jednog od najpopularnijih ženskih bendova 80-ih, Bananarame, nedavno su objavile kako se ponovno okupljaju. A kako bolje proslaviti ponovno okupljanje nego dobivanjem prestižne nagrade za ikonu godine, na ovogodišnjoj dodjeli Glamour Women Of The Year, koja se održala u Londonu.

WE WON ICON OF THE YEAR AWARD!🏆 #GlamourAwards #Womenoftheyear Thank you so much xxx🍌

Objavu dijeli Bananarama🍌🍌🍌 (@bananarama_official)

🏆🏆🏆 #GlamourAwards #Iconoftheyear #womenoftheyear @glamouruk

Objavu dijeli Bananarama🍌🍌🍌 (@bananarama_official)

Tri dame, koje se već opasno približavaju šezdesetima, ponosno su pozirale s osvojenom nagradom, pomno dotjerane, a, kao i obično, glavna boja svima bila je crna, koju je jedino Siobhan Fahey 'razbila' ružičastom košuljicom. Ona se, osim košulje, od svojih kolegica iz benda razlikovala i po otkačenoj frizuri, za koju ju je inspiraciju očito pronašla u princezi Lei iz 'Ratova zvijezda'.

Posljednji zajednički nastup imale su davne 1988. godine na dodjeli Brit Awardsa, a nedugo nakon toga upravo je Siobhan, zbog svađe, napustila bend te ostavila dotadašnje prijateljice i kolegice. Sara Dallin i Keren Woodward nastavile su nastupiti kao duo, no više nikada nisu ponovile uspjeh kao što je bio dok su sve tri nastupale u Bananarami.

Gotovo 30 godina kasnije pomirile su se, a najavile su i oproštajnu turneju za studeni ove godine.

Bananarama - Cruel Summer Autor: Youtube