OTKRILA JE KATE

Odluka da ga ostave kod kuće s dadiljom razbjesnila je princa Louisa

17.07.2023 u 18:53

Bionic
Reading

Vjerojatno svjesni da će se finalni meč između Đokovića i Alcaraza protegnuti, zbog čega princu Louisu neće biti ni najmanje lako sjediti mirno, Kate Middleton i princ William donijeli su zajedničku odluku - mlađeg sina ostavit će kod kuće, a njemu se to nije niti najmanje svidjelo

Kako je otkrila sama princeza od Walesa, njezin najmlađi sin, princ Louis, bio je iznimno uzrujan zbog toga što ga roditelji nisu poveli na finale Wimbledona, osobito jer su vodili princa Georgea i princezu Charlotte. Iako bijesan, odlučio je, kaže, dobro uvježbati sakupljanje teniskih loptica kako bi, možda, jednog dana u tome se okušao.

Dolazak Kate Middleton i princa Williama s Georgeom i Charlotte u kraljevsku ložu Wimbledona nije prošlo nezamijećeno, a njihovi nasljednici privlačili su pažnju ponajviše grimasama koje su radili zbog napetog teniskog meča Carlosa Alcaraza i Novaka Đokovića.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

Svjesni da bi se teniski meč mogao odužiti, što u konačnici i je bio slučaj jer je trajao punih pet sati, Kate i William donijeli su za Louisa najbolju moguću odluku. Budući da se na tribinama, dok prati tenis, moraju poštivati pravila te prilikom izvođenja servisa i udaraca ne smije dovikivati i slično, princ i princeza od Walesa željeli su spriječiti moguću dosadu i nemir kod mališana, zbog čega je i ostao kod kuće s dadiljom.

OVO ĆE BITI ZABAVNO

Princ Louis ni ovoga puta nije 'zakazao' pa je već u kočiji počeo s glupiranjima

Pogledaj galeriju

'Za Charlotte je ovo bio prvi put, dok je George već bio prošle godine. Gledali su sve jako napeto', izjavila je Kate Middleton i dodala kako je Louis bio uznemiren jer ga nisu poveli. Jednom od sakupljača loptica, 16-godišnjem Joelu, princeza je otkrila kako Louis želi biti poput njih, a on je to podijelio s medijima:

'Louis pokušava stajati mirno i ozbiljno poput nas na teniskim terenima i pored igrača.'