znamenita lokacija

Preslatki princ Louis sve je iznenadio pristojnim ponašanjem na obiteljskom izletu

14.07.2023 u 17:18

  • +12

Kate Middleton i Princ William s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton proveli su dan na obiteljskom izletu u Škotskoj gdje su svojoj djeci pokazali znamenitu letjelicu u kojoj je prevezen lijes pokojne kraljice Elizabete II.

Princ William i Kate Middleton dan su proveli sa svo troje djece u razgled letjelice u kojoj je prevezen lijes pokojne kraljice Elizabete II. uoči sprovoda u rujnu prošlje godine.

Posjeta škotskom aerodromu na kojem se održavala manifestacija Royal Internation Air Tattoo u Gloucestershireu najviše je razveselila 9-godišnjeg princa Georgea, 8-godišnju princezu Charlotte te 5-godišnjeg princa Louisea koji su pobliže razgledali masivnu letjelicu RF Globemaster C-17 te se rukovali s članovima posade.

Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

Sva pozornost bila je upravo na razigranim prinčevima i princezi koji su pomno razgledavali zadivljujuće modele aviona i helikoptera, a najmlađi Louis, dobro poznat po svojoj veseloj naravi i 'kreveljenju' ovoga puta sve je iznenadio ozbiljnošću i pristojnim ponašanjem.

No, ostalo je primjetno kako su mu više puta pažnju odvlačila zbivanja na aerodromu, o čemu je uslijed službenog govora više puta izvijestio sestru, a umirili su se tek pri video prezentaciji povijesti lokaliteta.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Pred fotoreporterima je bio vrlo suzdržan te je u nekoliko navrata tek pristojno mahnuo, s vrlo ozbiljnim izrazom lica. Pretpostavlja se kako su ga princ i princeza od Walesa upozorili na značenje događaja i važnosti odavanja počasti znakovitoj obiteljskoj lokaciji.

Malenom Georgeu ovo je drugi posjet slavnom škotskom aerodromu jer su ga roditelji ondje odveli i 2016. godine kada je, kao trogodišnjak, posebno zaštićen slušalicama protiv buke. Danas je uživao u 'službenom' zadatku podizanja i spuštanja rampe aerodroma, u čemu je vidno uživao.

Čitava obitelj blistala je u elegantnim stajlinzima u kombinaciji bijele, bež i kraljevski plave boje, a sve je zadivila Kate u outfitu sačinjenom od krojenih hlača te bijele majice nošene ispod chic sakoa s prugama.

VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Chic vojvotkinja: Princ William u rijetkom zajedničkom pojavljivanju sa strinom

Pogledaj galeriju