NIKOLINA BELAN

Odabrala je drugačiji životni put: Kći Nene Belana pojavila se na zagrebačkoj premijeri, znate li kako izgleda?

18.02.2023 u 16:49

Bionic
Reading

Iako je s njom svojedobno snimio duet, javnost malo zna o kćeri Nene Belana, Nikolini. Ona se i sama bavi umjetnošću, no daleko od svjetala reflektora i medija, stoga ne čudi da je njezino pojavljivanje i poziranje na premijeri predstave u zagrebačkom HNK-u nije prošlo nezamijećeno

'Nikolina ima moje karakterne osobine kao što su samozatajnost i sklonost glazbi. I tvrdoglavi smo oboje! Što se tiče fizičkog izgleda, mješavina je mame i mene. Zadnjih godinu dana je u zagrebačkom HNK-u radila na brdo predstava, tako da je već iskusna. Njezin glazbeni potencijal je izniman, ali kolike su njezine ambicije, pokazat će vrijeme.'

Tim je riječima, u velikom intervjuu kojeg je u studenom 2019. dao za tportal, opisao svoju kćer jedinicu Nikolinu glazbenik Neno Belan. A da ona i dalje i više nego uspješno radi na predstavama u zagrebačkom HNK-u, pokazalo se i na sinoćnjoj premijeri predstave 'Ubojstvo', gdje je Nikolina Belan s prijateljicom Anom Čapalijom pozirala Cropixovom fotografu.

Upečatljive crvene kose, Nikolina je nasmijana pozirala, a tek rijetki su shvatili da je riječ o kćeri Nene Belana, koju je dobio u braku s bivšom suprugom Marijom. Budući da je tijekom godina Nikolina Belan često mijenjala boje kose, nije ni čudo da je tek oni koji je poznaju povezuju s poznatim ocem, no ona je odabrala takav životni put.

DOGAĐAJ MJESECA

Premijera u zagrebačkom HNK privukla brojna poznata lica: Od Tare Thaller, Jelene Otašević Babić do političkog vrha

Pogledaj galeriju

S ocem glazbenikom snimila je pjesmu 'Ti i ja', a 2020. zajedno su napravili prepjev njegove pjesme 'Ivona' i, inspirirani pandemijom koronavirusa, snimili 'Coronu'.