prva kopačka srednjaka

Markantni stoper: Tko je mladi Joško Gvardiol, nogometaš za kojim će poludjeti i one žene koje ne prate nogomet?

23.11.2022 u 10:53

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme u ulozi Zorroa, skriven pod crnom maskom, Joško Gvardiol je nogometaš zbog kojeg bi i žene mogle izjaviti da vole gledati nogomet! Skroman i tajanstven, ali i jedan od najperspektivnijih reprezentativaca koji trče travnjacima u Katru, upao je u oči mnogim pripadnicama ljepšeg spola

Naš mladi stoper Joško Gvardiol jedan je od nogometaša čije ime možemo vidjeti u puno sportskih naslova. Zapazili su ga i domaći i strani novinari zbog iznimnih nogometnih uspjeha, za koje kaže da su rezultat samokontrole koja nikada ne prestaje. Nije zanimljiv samo zaljubljenicima u sport, svidio se i djevojkama diljem svijeta jer upravo je mladi Joško među najzgodnijim nogometašima ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Skromni dečko sa zagrebačkih Srednjaka nogometnu karijeru započeo je u Trešnjevci, nakon čega se preselio na maksimirsku adresu koja ga je na kraju odvela u Leipzig, u kojem se rado druži s Danijem Olmom, s kojim je postao pravi prijatelj.

Gusta tamna brada, lijepe oči, topao osmjeh i istrenirano tijelo sigurno su aduti koji su zanimljivi i Njemicama i Hrvaticama. Međutim naš Joško ni na ulicama Leipziga ni u zagrebačkoj Bogovićevoj, gdje rado izlazi, nije pronašao pravu curu koja bi osvojila njegovo srce.

Premda mu je nedavno obožavateljica prišla sa zanimljivim i pomalo old-school uletom uručivši mu papirić s njezinim kontaktom na Instagramu, mladi Joško još uvijek je fokusiran samo na nogomet.

19-godišnjeg Gvardiola povezivali su s Oliverom Mandić, 12 godina starijom pjevačicom, no on tvrdi da je još uvijek singl.

Ono što znamo je da ga više zanimaju starije žene i da teško može odoljeti plavim očima, a kao najljepše žene svijeta izdvojio je plavooku Angelinu Jolie te Shakiru i Jennifer Lopez. Našalio se da mu visina djevojke nije važna, jedino da je viši od cure jer želi biti 'glava kuće'.

  • +10
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX