KAKVA KRALJICA

Od teniskih loptica skrivala se iza torbice: Urnebesna reakcija Josipe Lisac nagrađena pljeskom s tribina

26.07.2022 u 11:47

Bionic
Reading

Naša glazbena diva Josipa Lisac bila je gošća na ovogodišnjem ATP turniru u Umagu te je s velikim zanimanjem pratila debitantski nastup Splićanina Milija Poljička. Ipak, u jednom trenutku, uvjerena da će teniska loptica pogoditi upravo nju, sigurno se sakrila iza svoje ružičaste torbice

Ni ovogodišnji ATP Plava Laguna Croatia Open Umag 2022. nisu željela propustiti brojna domaća poznata lica, željna dobrih teniskih mečeva.

A u VIP loži, nedaleko od rukometnog trenera Line Červara, sjedila je naša glazbena diva Josipa Lisac te se i ovoga puta pobrinula za to da se modno istakne na tribinama.

Odjevena u crnu košulja-tuniku i hlače, s ružičastim rukavicama i šeširom, Josipa Lisac udobno se smjestila u VIP loži i čekala s nestrpljenjem debitantski nastup Splićanina Milija Poljička.

  • +4
Josipa Lisac na ATP turniru u Umagu Izvor: Promo fotografije / Autor: Plava Laguna Croatia Open Umag

No jedan trenutak, koji su zabilježili i fotoreporteri Cropixa, oduševio je sve. Naime tijekom zagrijavanja igrača, a uoči samog početka meča, teniske loptice stizale su skroz do VIP tribina. U strahu da će je jedna od njih pogoditi u glavu, Josipa Lisac pokušavala se obraniti svojom ružičastom torbicom, što je nasmijalo i njezino društvo.