okupljanje u splitu

Mladi nogometaš i lijepa Dubrovkinja ovih dana imaju poseban razlog za slavlje

25.01.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Branič austrijskog kluba Red Bull Salzburg Duje Ćaleta Car i njegova djevojka Adriana Đurđević ovih dana imaju jedan divan razlog za slavlje zbog kojeg su doputovali u Split

Talentirani šibenski nogometaš Duje Ćaleta Car posljednjih mjeseci ljubi lijepu Dubrovkinju Adrianu Đurđević, magistricu prava kojoj je ovih dana u Splitu, gdje je i studirala, održana svečana promocija povodom dodjele diploma. 

Nogometne obveze za austrijski klub Red Bull Salzburg 21-godišnji Duje tako je nakratko stavio po strani, kako bi došao svjedočiti ovom važnom događaju. 

Cestitam ljubavi 🎓👍🏻😁😁❤️

Objavu dijeli Duje Ćaleta Car (@dujecar_5)

Potom joj je i na službenom Instagram profilu čestitao na ovom životnom uspjehu i pokazao koliko je ponosan.

Kao i uvijek atraktivna Adriana potrudila se da njezin outfit bude prikladan situaciji, pa je odjenula upečatljivu sjajnu haljinu i visoke potpetice koje su dodatno istaknule njezine vitke noge. 

Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

'Planiram uskoro početi raditi kao vježbenica u jednom odvjetničkom uredu i spremiti se za polaganje pravosudnog ispita, a onda ćemo za dalje vidjeti što i kako', rekla je nedavno 26-godišnjakinja u intervjuu za Dalmatinski portal te dodala kako se u budućnosti vidi kao dobra i uzorna majka i supruga.

Happy 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣

Objavu dijeli Duje Ćaleta Car (@dujecar_5)

Podsjetimo par je nedavne blagdane proveo u Dubrovniku i Šibeniku, a potom su Novu godinu dočekali u Londonu gdje su se sjajno proveli.

Bye Bye London.. 🇬🇧 #london #greatbritain #towerbridge #love

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)

Sreća. #londoncalling #london #couplegoals #myall

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)