NOVOGODIŠNJI CIRKUS NA HTV-U

Od seksi plivačice u čaši do Lane na štriku

08.12.2009 u 09:38

Bionic
Reading

Na HTV-u su nas u novu 2010. odlučili uvesti nikako drukčije nego pomoću – cirkusa

Svijet je pozornica čije su istinske zvijezde – klauni. U svakome od nas također čuči mali klaun čiji tužni osmijeh proviri svaki put kad nas životne okolnosti ošamare svojom okrutnošću.

Te vječne istine prepoznao je i HTV te nas je u novu 2010. odlučio uvesti u društvu likova smiješnih pokreta i obojanih lica. A da bi sve dobilo na glamuru, u ulogama klaunova na jednu noć izmjenjivat će se one druge zvijezde – glazbene. Da sve ne bi poprimilo pomalo karikaturalan prizvuk, pobrinut će se glumci, akrobati, plesači, svirci, vic-maheri i ostali sastavni dijelovi cirkusa.

Tako će se na malim ekranima u razigranim ulogama izmjenjivati Jacques Houdek, Lana Jurčević, Josipa Lisac, Severina, Maja Šuput, Luka Nižetić, Marko Tolja, Maja Vučić, Natali Dizdar, Massimo Savić, Neno Belan, Davor Gobac, Nina Badrić, Kraljevi ulice, Colonia, Arijana Čulina, Zlatan Zuhrić Zuhra, Željko Pervan, Sandra Bagarić, Martina Tomčić i mnogi drugi.

Da se zvijezde ne bi osjećale usamljeno, društvo će im praviti čitav niz anonimnih talenata, među kojima se privlačnom figurom ističe predivna plivačica koja će svoje vještine i seksipil demonstrirati u velikoj čaši.