nova uloga

Od plesača do voditelja: Luciano Plazibat pridružuje se voditeljskom timu showa 'Ples sa zvijezdama'

05.03.2023 u 17:44

Luciano Plazibat

Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Bionic
Reading

Mlađi brat najboljeg hrvatskog kickboksača Antonija Plazibata odavno se bavi plesom, a talent ga je doveo do velikih nastupa sa Severinom, a pratio je i Albinu u njezinom nastupu na Euroviziji. Od danas Luciana možemo gledati u novoj ulozi, a kako će se snaći saznat ćemo već večeras

Plesač kojeg smo dosad gledali kao dio tima pratećih plesača na mnogim televizijskim nastupima pridružuje se najvećem plesnom show-u! Luciano Plazibat ime je na koje ste zasigurno naletjeli na društvenim mrežama, no ako vam njegovo ime još nije poznato - bit će!

Ovog marljivog Dalmatinca sigurno ste primijetili gledajući televizijske emisije jer rijetko koji projekt može proći bez njegovog plesnog doprinosa! Uz mnoge domaće i regionalne koncerte, Plazibat je sudjelovao u video spotu pjesme 'Mi' bosanskohercegovačke zvijezde Dine Merlina, a uz Albinu je zaplesao i na velikoj pozornici Eurovizije.

Prošlih je sezona plesao kao prateći plesač, no ova sezona 'Plesa sa zvijezdama' pred Luciana stavlja velik izazov - vodit će popratni program uživo preko Instagrama i TikTok-a!

Ovaj simpatični plesač zadužen je da gledateljima i obožavateljima showa pobliže prikaže ono što inače nemaju priliku vidjeti i prenese ono što inače nemaju priliku čuti - atmosferu iza plesnog podija, pripreme za nastupe, osjećaje nakon nastupa, ali i razgovore s članovima žirija.

Odabir Plazibata kao savršenog voditelja za ovaj oblik komunikacije ni ne čudi jer njegova zajednica pratitelja okuplja više od 74 000 pratitelja na Instagramu i nevjerojatnih 303 000 pratitelja na TikToku. Tata-mata od plesa i društvenih mreža pratiteljima je otkrio vijest na Instagramu, a podršku su mu pružile Helena Janušević, Mia Dimšić te mnogi drugi.

Luciano Plazibat/YouTube Izvor: Društvene mreže / Autor: Luciano Plazibat/YouTube

Luciano je brat najboljeg hrvatskog kickboksača Antonija Plazibata, a ova sportska braća zajedno su snimila nekoliko videa za Lucianov YouTube kanal na kojem je također aktivan.

  • +31
Parovi showa 'Ples sa zvijezdama' 2013. Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo