NOVA SEZONA

Službeno je: Umjesto Maje Šuput, Igor Mešin će 'Ples sa zvijezdama' voditi s Tamarom Loos

01.03.2023 u 12:34

Bionic
Reading

Ove nedjelje počinje nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama'. 13 plesnih parova već je predstavljeno, a kroz 12 emisija vodit će nas, baš kao što se šuškalo, Tamara Loos i Igor Mešin

Voditelji nove sezone showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama', Igor Mešin i Tamara Loos, ne kriju uzbuđenje uoči prve emisiji uživo koju ćemo imati priliku pogledati već ove nedjelje, 5. ožujka.

'Iznimno se radujem povratku na plesni podij u ulozi voditelja. Zaista je poseban osjećaj ne samo voditi ovaj show koji odiše jedinstvenim šarmom i glamurom, nego i iz prve ruke diviti se koreografijama talentiranih plesača. Veliki novitet ove sezone koja samo što nije počela je i kolegica Tamara koja će u emisiju unijeti dašak nove energije, a svi koji radimo na projektu zaželjeli smo joj toplu dobrodošlicu', poručuje Igor Mešin.

Poznata radijska voditeljica Tamara Loos prihvatila je novi izazov u dugogodišnjoj karijeri, a ususret vođenju jednog od najgledanijih zabavnih showova osjeća veliko uzbuđenje.

PREDSTAVLJENI KANDIDATI

[FOTO] Ove sezone plešu gradonačelnik Svete Nedjelje, hrvatska Megan Fox, ali i naša jedina pobjednica Eurosonga

Pogledaj galeriju

'Naći se u tako ogromnom projektu kao što je 'Ples sa zvijezdama' zaista predstavlja izazov i veliko veselje za mene. Moram priznati da je veliko uzbuđenje prisutno jer emisije uživo u udarnom terminu prati velik broj gledatelja, ali kad pogledam cijeli tim ljudi koji stoji iza projekta, shvatim da sam u sjajnim rukama, a tu je i kolega Igor koji će mi, sigurna sam, biti velika potpora u svemu. Članovi produkcije, žiri i plesni parovi posvećeni su, u punom pogonu i odlučni u tome da donesu super zabavu svima pred ekranima, a samim time i nama koji smo dio projekta. Već vidim kako mi nedjelja postaje najdraži dan u tjednu', otkrila je Tamara Loos.

Za samo nekoliko dana 13 plesnih parova stat će na plesni podij u prvoj emisiji uživo i započeti svoju plesnu avanturu. Podsjetimo, u utrci za laskavu titulu pobjednika 'Plesa sa zvijezdama' ove godine natjecat će se Ana Zaninović i Mario Ožbolt,Petra Kurtela i Damir Horvatinčić, Alen Liverić i Ela Romanova, Dario Zurovac i Helena Janjušević, Ivan Jarnec i Daria Lorenci Flatz, Deniss Grgić i Jakov Bjelac, Patrik Seretin i Emilija Kokić, Fran Lauš i Rebecca Krajnović, Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Mario Mandarić i Helena Naletilić te Tara Thaller i Mateo Cvenić.