iskrena je

Tara Thaller otkrila kako se sprema za show 'Ples sa zvijezdama': 'Iznojim tri litre znoja po treningu'

02.03.2023 u 11:02

Bionic
Reading

Ove nedjelje 5. ožujka starta nova sezona showa, a među parovima je i mlada glumica i pjevačica koja će nakon pobjede u emisiji 'Zvijezde pjevaju' pokazati i svoje plesno umijeće. Iskustvo već ima

Tara Thaller plesat će s Mateom Cvenićem, pobjednikom brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira te plesač kojeg su gledatelji mogli pratiti i u dosadašnjim sezonama popularnog showa Nove TV.

'Nismo još ni počeli, a btw još nas samo par dana dijeli do prvog livea, ali ovo je već toliko lijepo i ispunjavajuće iskustvo zahvaljujući mom predanom, vrijednom, talentiranom i relativno strpljivom mentoru s kojim iznojim tri litre znoja po treningu i s kojim nema kraja smijanju', opisala je glumica i pjevačica koja je ranije otkrila da joj se od plesnih stilova najviše sviđaju rumba i jive.

S plesom se prvi put susrela kad je upisala u Učilište ZKM-a, a na akademiji u Sarajevu se bavila sa osnovama baleta, karakternim jazzom i bečkim valcerom. Prije akademije tri mjeseca išla je na privatne satove plesa i ondje se susrela s nekima od latinoameričkih i standardnih plesova.

  • +2
Tara Thaller Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Tara se nedavo pojavila na petoj dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off u zagrebačkoj Tvornici Kulture i to u za nju, netipičnom golišavom izdanju. Poglede je privlačila u elegantnom odijelu od trapera, a ispod sakoa imala je prozirni grudnjak.