OTKRILA FANOVIMA

Od plesa na stolu do bikini izdanja: Ovako je Jennifer Lopez proslavila 54. rođendan

26.07.2023 u 11:22

Bionic
Reading

Ovog ponedjeljka, 24. srpnja, latino diva proslavila je 54. rođendan sa stilom, što je dan kasnije otkrila zanimljivim setom fotografija na Instagramu

Nakon poziranja u donjem rubljem brenda Intimissimi, dok se pripremala za veliko rođendansko slavlje, 54- godišnja Lopez ponovno je oduševila svoju vojsku fanova na Instagramu.

Između fotografija u crnom bikiniju stiliziranog upečatljivim dodacima, latino diva otkrila je svjetlucavo party izdanje s velikim izrezom na leđima, ali i to da se u jednom trenutku tijekom rođendanske proslave popela na stol i zaplesala.

Iako je poseban dan iza nje, jer je bio u ponedjeljak, pop zvijezda jasno je dala do znanja kako sa slavljem ne planira stati.

'Rođendansko raspoloženje...cijeli mjesec!! Uvijek je dobar dan kad se Lola dođe igrati… #OnTheJLo: Rođendansko izdanje uskoro,' napisala je u rođendanskoj objavi na Instagramu, referirajući se na svoj 'razigrani' alter ego.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rođendan latino dive uslijedio je nakon što je nedavno proslavila prvu godišnjicu braka s oskarovcem Benom Affleckom. Par se nakon 20 godina razdvojenosti ponovno spojio, a obnovljenu vezu okrunili su brakom na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, a nedugo poslije na Benovom ranču u Georgiji, okruženi prijateljima i obitelji.