MAGNET ZA POGLEDE

Gradske ulice kao modna pista: Jennifer Lopez izazvala senzaciju u crvenom

19.07.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Pažljivo osmišljenim stajlinzima na ulicama Los Angelesa latino diva posljednjih tjedana privlači posebnu pozornost, a posljednjim u nizu odlučila je istaknuti vatrene nijanse crvene od glave do pete

Lepršave hajine maxi kroja pokazale su se omiljenim komadom u ljetnoj garderobi 53- godišnje J. Lo. Latino diva navedeno je nanovno potvrdila na ulicama Los Angelesa. Njezin odabir ovoga puta činio je drapirani model grčkog stila s efektnim dizajnom halter ovratnika.

Ovu upečatljivu haljinu, kao stvorenu za ljetne vrućine, J.Lo beć je imala priliku nositi. Godine 2022. u njoj je uočena tijekom intenzivne potrage za ljubavnim gnijezdom s tadašnjim zaručnikom Benom Affleckom, a i ovoga puta stilizirala ju je na jednak način, s omiljenim modnim dodacima u znaku naušnica ringova i sunčanih naočala avijatorskog stila.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao nedavnim izdanjima na ulicama Los Angelesa, i ovim crvenim latino dive dominirala je skupocjena torba Birkin.

Ovih dana ponovno u središtu pozornosti zbog odlaska Jane Birkin, glumice i pjevačice po kojoj je dobila ime, torba Birkin brenda Hermes pokazala se jednim od omiljenijih modela latino dive, o čemu dovoljno svjedoče njezina mnogobrojna izdanja sa ovom skupocjenom torbom u prvom planu.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia