PRONAŠAO SREĆU

Sedam mjeseci prošlo je od njegova razvoda s Miley Cyrus, a zgodni glumac sada je spreman za brak i prinovu s drugom

26.03.2020 u 19:00

Bionic
Reading

U kolovozu prošle godine australski zavodnik Liam Hemsworth razveo se od dugogodišnje partnerice Miley Cyrus. Svega dva mjeseca nakon toga pronašao je sreću u zagrljaju nove ljepotice, a sada je spreman i za očinsku ulogu

'Ne želi više ništa čekati, želi djecu i spreman je biti tata', tvrde za američke tabloide upućeni izvori. Bliski prijatelji glumca Liama Hemswortha sretni su jer je 30-godišnjak krenuo dalje nakon turbulentne veze i braka s pjevačicom Miley Cyrus.

Australski glumac od listopada je u vezi s Gabriellom Brooks s kojom sada priželjkuje brak i prinovu. Sam Liam jednom je prilikom javnosti otkrio da bi htio imati mnogo djece te se našalio: ’10,15 možda čak i 20’.

No, da ipak nije bio sto posto siguran da se kao otac vidi u odnosu s pjevačicom Cyrus potvrdio je kazavši: ‘Kada za to dođe vrijeme i kad budem spreman, znat ćete’.

Toksičan dugogodišnji odnos s pop glazbenicom očito je davao unutarnje signale da još nije spreman za tako važnu životnu ulogu. ‘U vezi s Gabrielle je prodisao. Nikad nije bio sretniji’, govore upućeni.

Njegova bivša supruga Miley također je nakon razvoda krenula dalje. Trenutno ljubi pjevača Codyja Simpsona s kojim je nedavno uselila u zajednički dom.