U NALETU STRASTI

Obožavatelji u transu: Ivan Rakitić i supruga Raquel potpuno svučeni razmjenjuju nježnosti u krevetu

31.03.2019 u 12:46

Bionic
Reading

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri ne kriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo. Uskoro će proslaviti šestu godišnjicu braka, a još uvijek su zaljubljeni kao prvog dana. Koliko su njihove emocije jake svaki put kad su jedno pored drugog, par je dočarao privatnom fotografijom na kojoj potpuno svučeni uživaju u trenucima samo za njih

Supruga hrvatskog reprezentativca, 29-godišnja Andalužanka Raquel Mauri, podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu provokativnu fotografiju na kojoj ona i Ivan Rakitić razmjenjuju nježnosti u krevetu. Potpuno svučeni i djelomično prekriveni poplunom, nogometaš i njegova supruga uživali su u trenucima samo za njih, a romantični trenutak par je odlučio zabilježiti kamerom.

Na fotografiji lijepa Raquel prekriva grudi desnom rukom, dok lijevom grli svog odabranika, gledajući ga ravno u oči. Idilična fotografija raznježila je Raqueline obožavatelje, koji su ih ispod fografije obasuli komplimentima.

'Najljepši ste par na svijetu. Jako si lijepa. Sviđa mi se ta vaša neraskidiva ljubav. Jako ste slatki', napisao je jedan od fanova.

'Imate predivnu obitelj. Moji ste idoli. Slika je jako lijepa. Moji kralj i kraljica', napisao je drugi obožavatelj.

  • +4
Ivan Rakitić na odmoru s obitelji Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Prošle godine Ivan i Raquel slavili su sedam godina ljubavi. Par se vjenčao nakon dvogodišnje veze u travnju 2013., a tri mjeseca kasnije postali su roditelji kćeri Althee. Crkveno su se vjenčali u katedrali u Sevilli sredinom lipnja 2015., a drugu kćer Adaru dobili su u svibnju 2016. godine.

Ovog travnja 31-godišnji igrač Barcelone i dvije godine mlađa Andalužanka proslavit će svoju šestu godišnjicu braka.

View this post on Instagram

❣️✨🏆#enhorabuenamiamor @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on