SVE ZBOG GLEDANOSTI

Obožavatelji u šoku: Novu sezonu 'Moderne obitelji' obilježit će smrt glavnog lika

17.09.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Nova sezona, čija se premijera očekuje krajem rujna, u velikoj će tuzi ostaviti sve obožavatelje serije 'Moderna obitelj', nakon što se doznalo da su autori iste odlučili maknuti glavnog lika

Čini se kako gledanje 'Moderne obitelji' za mnoge obožavatelje više neće biti isto, osobito nakon što je koautor serije Christopher Lloyd otkrio kako su u 10. sezoni odlučili maknuti glavni lik u seriji.

'U novoj sezoni očekuju nas neki važni događaji - moramo se suočiti sa smrću, što je jako teško, kako u stvarnom životu tako i na seriji. Morali smo obraditi i tu temu', rekao je Lloyd za Entertainment Weekly.

Najsmješniji trenuci iz serije 'Moderna obitelj' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Iako nije želio precizirati koga točno nećemo gledati, dao je naslutiti da je riječ o nekome od glavnih likova u seriji, a cijela priča protezat će se kroz nekoliko epizoda.

Serija je svoju premijeru imala 2009. godine, a tijekom ovih deset sezona obožavatelji su zavoljeli cijelu postavu koju sačinjavaju Ed O'Neill, Ty Burrell, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Sofia Vergara, Eric Stonestreet, Ariel Winter, Sarah Hyland, Nolan Gould, Rico Rodriguez, Aubrey Anderson-Emmons i Jeremy Maguire.

Nagađa se kako će ova, deseta sezona, čija premijera je najavljena za 26. rujna, ujedno biti i posljednja.

  • +6
Sofia Vergara kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia