NEPREPOZNATLJIV JE

Obožavatelji u šoku: Nevjerojatna transformacija slavnog glumca

06.09.2017 u 14:48

Bionic
Reading

Za potrebe filma 'Nestajanje' izgubio je gotovo 30 kilograma, potom je za 'Viteza tame' nabio 45 kilograma mišićne mase, da bi ih onda ponovno izgubio za ulogu u filmu 'Borac'. Svojim je izgledom Christian Bale opet sve šokirao. Kako bi što bolje odglumio bivšeg američkog potpredsjednika Dicka Cheneyja, poprilično se udebljao, a s viškom kilograma pojavio se u Coloradu

43-godišnjem oskarovcu još je jednom uspjelo šokirati svoje obožavatelje. Za svoju novu ulogu u filmu 'Backseat', u kojem će glumiti bivšeg američkog potpredsjednika Dicka Cheneyja, Christian Bale nakupio je popriličan broj kilograma.

Stoga kada se pojavio na filmskom festivalu Telluride u Coloradu, gdje je promovirao film 'Hostiles', iznenadio je okupljene svojim novim izgledom.

Gotovo neprepoznatljiv primio je posebnu nagradu za postignuća u filmskoj industriji. Ipak, Christianu Baleu transformacije nisu nepoznanica.

  • +3
Filmske transformacije Christiana Balea Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada je 2004. godine snimao film 'Nestajanje', izgubio je gotovo 30 kilograma kako bi savršeno utjelovio svoju ulogu muškarca koji je fizički propao zbog nesanice, a nakon toga je za ulogu Batmana u filmu 'Vitez tame' ponovno 'natukao' 45 kilograma mišićne mase.

Christian Bale na filmskom festivalu u Coloradu Autor: Youtube

Težinu je zatim ponovno izgubio pripremajući se za ulogu u filmu 'Borac', koja mu je na kraju donijela i Oscara.