SKLADNA OBITELJ

Obožavatelji su ovo čekali čitavu godinu: Princ Harry i Meghan Markle objavili čestitku s Archiejem, fotografija otkrila zanimljiv detalj

24.12.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Baš kao i svake godine do sada, princ Harry sa svojom je suprugom Meghan Markle čestitao Božić i blagdane cijelome svijetu. Ovogodišnja čestitka po mnogočemu je posebna, a na njoj je najveću pažnju ukrao jednogodišnji Archie jer sve više nalikuje svome ocu

Otkako su se preselili u SAD i zauvijek napustili kraljevske obveze, princ Harry i Meghan Markle ne kriju koliko su sretni i opušteni. Žive po vlastitim pravilima i imaju se priliku okrenuti stvarima koje ih stvarno zanimaju. Ovaj Božić će prvi put provesti u Kaliforniji s prijateljima i majkom Meghan Markle, zaslužnom za novu blagdansku čestitku ove tročlane obitelji.

Doria Ragland autorica je ilustracije koja je obišla svijet u obliku čestitke princa Harryja i Meghan Markle. Na njoj vidimo skladnu obitelj u vlastitom vrtu nove vile u Montecitu, nedaleko od Sante Barbare.

Vrlo opušteni, kakvima su se i do sada predstavljali, Meghan i Harry pozirali su sa svojim jednogodišnjim nasljednikom koji je ovoga puta uspio iznenaditi obožavatelje. Maleni Archie poprilično je narastao, a na ilustraciji vidimo i crvenkaste obrise njegove kose, što upućuje na to da je vrlo sličan svome slavnom ocu.

Isto tako, sličnost s bratićima, princem Georgeom i Louisom, također je vidljiva.

Glasnogovornik slavnog para objasnio je stranim medijima kako je originalna fotografija nastala u domu Meghan Markle i princa Harryja, a da je autorica ilustracije njezina majka Dorija.

Isto tako pojasnio je da je maleni Archie birao sve detalje koje vidimo na čestitki. Upravo on odabrao je maleno božićno drvce u tegli, koje par namjerava presaditi nakon blagdana. Cijela priča odvija se u dječjoj kućici za igru, koja inače pripada njihovom nasljedniku. Tu su i još dva člana obitelji, Meghanini psi koji su se sjajno uklopili u ovu priču, a sve odaje dojam topline i pravog sretnog doma.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CNN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Meghan se medijima pohvalila kako je sa suprugom ovih blagdana odlučila sudjelovati u dvije velike humanitarne akcije, od kojih jedna uključuje brigu o napuštenim životinjama, a druga obrazovanje djece u Ugandi.

  • +3
Najbolji stajlinzi Meghan Markle u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Pugh / Shutterstock Editorial / Profimedia