IZGLEDAJU SRETNO

Jedno od rijetkih pojavljivanja u javnosti: Meghan Markle i princ Harry daleko su od elegancije, skupih outfita i medijske pompe

23.12.2020 u 11:24

Bionic
Reading

Otkako su u ožujku ove godine stigli u Los Angeles te odlučili započeti svoj novi život daleko od kraljevstva, javnost nema često priliku vidjeti Meghan Markle i princa Harryja. Zato su nove fotografije njihove opuštene šetnje Beverly Hillsom razveselile sve njihove obožavatelje

Svaka nova fotografija i pojavljivanje britanskog princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle u javnosti izazove pravu senzaciju. Ovih dana iskoristili su priliku te prošetali Beverly Hillsom, na kojem ih sugrađani gotovo nemaju prilike vidjeti.

Oboje u vrlo opuštenim izdanjima, izgledali su kao da doista uživaju u svom novom odabiru, životu daleko od kraljevstva i glamura. Dok se Meghan opredijelila za zimsko izdanje te odjenula trendi kaputić s krznom i omiljene smeđe kožne čizme, koje ne skida već godinama, princ je ipak pokazao da su mu zime u Kaliforniji ugodnije od onih u Britaniji.

Krajem prosinca uspio se prošetati tek u majici dugih rukava i sa šiltericom na glavi. Supružnici sa svojih lica nisu skidali zaštitne crne maske te time još jednom dokazali da situaciju s virusom shvaćaju vrlo ozbiljno.

Meghan i Harry blagdane će provesti u svom novom domu u Santa Barbari te će ugostiti najbliže prijatelje i Meghaninu majku Doriju Ragland. Za blagdanski stol i delicije bit će zadužena upravo bivša vojvotkinja, a priprema i svoj specijalitet za ugodno popodnevno druženje pored kamina.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CNN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovo je prvi Božić koji će princ Harry dočekati u Kaliforniji, daleko od obiteljske tradicije koja je nalagala dolazak u Sandringham te cjelodnevne kraljevske dužnosti. Prošle blagdane vojvode od Sussexa proveli su sami u Kanadi, na luksuznom unajmljenom imanju daleko od neželjenih pogleda.