STIGAO TRAILER

Objavljen datum četvrte sezone serije 'The Crown', koja prikazuje princezu Dianu na dan vjenčanja

20.08.2020 u 23:28

Bionic
Reading

Netflix je u četvrtak objavio prvi trailer četvrte sezone popularne serije 'The Crown' i otkrio datum premijere, 15. studenoga

'Monarhija. Iznad svega. Gillian Anderson i Emma Corrin pridružuju se Oliviji Colman u četvrtoj sezoni serije 'The Crown', koja stiže 15. studenog', napisali su na Twitter računu serije i objavili prvi Netflixov službeni trailer.

U njemu vidimo Oliviju Colman koja utjelovljuje kraljicu Elizabetu na vratima Buckinghamske palače i izgovara: 'Nešto tako važno kao monarhija, jednostavno se ne može pustiti da propadne'.

U nastavku trailera slijedi niz brzih izmjena scena princeze Diane pred paparazzima i obožavateljima, a završava se snimkom Diane u vjenčanici.

Iako je ovo prvi službeni uvid u uprizorenje Emme Corrin kao Diane, glumicu smo već imali prilike vidjeti u nekoliko kultnih outfita pokojne princeze, zabilježenih na snimanju serije.

  • +3
Emma Corrin na snimanju serije 'The Crown' Izvor: Profimedia / Autor: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Prikovana sam za seriju i samo pomisao da ću se pridružiti ovoj nevjerojatno talentiranoj glumačkoj obitelji za mene je bila nerealna. Princeza Diana je bila ikona i ostavila je dubok i nadahnjujuć utjecaj na svijet. Istražiti je kroz pisanje Petera Morgana izuzetna je prilika koju ću nastojat opravdati', izjavila je Emma Corrin prilikom objave da je dobila ulogu u seriji.