Teri Hatcher

Objavila fotografije u bikiniju: 'Biti u ovom 55-godišnjem tijelu je oslobađajuće'

12.12.2019 u 21:41

Bionic
Reading

Teri Hatcher, glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Očajne kućanice' proslavila je prošlog tjedna 55 rođendan i tim povodom podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu tajnu svoje vitke linije.

Lijepa glumica objavila je svoju fotografiju na kojoj pozira u smeđem bikiniju otkrivajući isklesano tijelo, lijepo oblikovane mišiće, ali i vrlo vitku liniju. Sve je to rezultat mukotrpnog vježbanja.

Za nju je, kako je objasnila u postu, vježbanje način na koji održava dobro zdravlje i kondiciju, a ne sredstvo kojim postiže to da izgleda dobro gola. 'Zašto sam onda objavila svoju fotografiju u bikiniju? Pa zbog toga što je to moja istina i biti u ovom 55-godišnjem tijelu je zapravo oslobađajuće' napisala je i dodala: 'Evo u čemu je stvar, napokon sam shvatila kako se osjećati dobro u svojoj koži. Možda ne svaki dan, ali često'.

'Imate dovoljno godina da uviđate čudo života, a dovoljno ste mladi da biste se uživali u tom saznanju. Možete istovremeno biti ranjivi i jaki. Možete oprostiti drugima i sebi. Spremni ste uložiti napor da postignete cilj ... ili ne. I to je u redu' napisala je glumica, čija pozitivna energija očito daje dobre rezultate.