uživa na plaži

Nives Ivanišević uskočila u bikini i otkrila savršenu figuru

10.12.2019 u 17:32

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Nives Ivanišević na odmoru je sa suprugom Goranom Ivaniševićem i sinom Oliverom. Iako nije otkrila gdje se točno nalaze, sudeći prema fotografijama koje je objavila na Instagramu, radosno uživaju u toplim, egzotičnim krajevima.

Osim fotografija s rajskih pješčanih plaža Nives Ivanišević je objavila video snimku na kojoj prska vodu pod tušem odjevena u bijeli kupaći kostim koji otkriva njenu savršenu figuru. Iako je prošlo tek nešto više od godinu dana otkako je rodila malenog Olivera, Nives Ivanišević vratila je vitku, manekensku figuru.

Ponosno je pozirala i u bikiniju na plaži, a za svoj je izgled na Instagramu dobila brojne komplimente. 'Zahvalna za to gdje sam, uzbuđena zbog toga gdje idem...Sunce hvala ti što si izašlo i zašlo za mene' napisala ne Nives uz objavu.

Inače, Nives i Goran Ivanišević vjenčali su se sredinom prosinca 2017. godine pa je za pretpostaviti da će ovo romantično putovanje u daleke krajeve iskoristiti kako bi obilježili drugu godišnjicu braka. Sinčić Oliver rodio im se u rujnu prošle godine, a nedavno se Nives Ivanišević, nakon godinu dana porodiljskog dopusta, vratila na posao na Narodnom radiju što je razveselilo njezine brojne slušatelje.