sjajno raspoloženje

Obiteljska idila: Ronaldo i Georgina ne prestaju sa slavljima

09.06.2023 u 13:36

Bionic
Reading

Ronaldo i Georgina zajedno su stvorili pravu obiteljsku idilu, a obitelj se ovaj put okupila u Madridu na slavlju čak dva rođendana. Naime, njihovi šestogodišnji blizanci donijeli su rođendansku atmosferu u dom, a slavlje je Ronaldo pokazao na Instagramu

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo vratili su se u Madrid kako bi u glavnom gradu Španjolske proslavili nekoliko važnih datuma. U njihovim prenatrpanim rasporedima uvijek postoji vrijeme za slavlje, posebice ako je riječ o bitnim obiteljskim trenucima.

Povratak u Madrid značio je proslavu diplome Georginine sestre i obilježavanje prvog rođendana Ronaldovog hotela u centru grada. Proslava prve godine hotela zakazana je ove srijede, no fokus Ronalda i Georgine ipak je bila organizacija posebnog obiteljskog slavlja.

Njihovi blizanci Eva i Mateo ovog su ponedjeljka proslavili šesti rođendan, a roditelji su im pripremili slavlje u kojem nije nedostajalo detalja koji otkrivaju što mališani vole.

Slatka djevojčica Eva tako je odabrala temu sirena pa je njezina torta bila u plavim bojama morskog dna, a na vrhu torte sjedila je figurica sirene. Mala sirena trenutno je jako popularan motiv zbog najnovijeg filma, a zaluđenost filmom nije zaobišlo ni ovu šestogodišnjakinju.

Njezin brat Mateo odabrao je temu koja je sigurno inspirirana njegovim uspješnim ocem. Zaluđenost nogometom obuzela je i ovog dječaka pa je njegova torta na tri kata prikazivala nogometni teren i nogometne lopte.

Ispod fotografije Ronaldo je napisao: 'Sve čestitke ljubavi moje! Tata je vrlo ponosan na vas.'

  • +3
Georgina Rodriguez Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI