NE SKRIVA PONOS

Obitelj Vrdoljak na okupu: Vanna u društvu voljenog supruga, kćeri i sina

14.07.2019 u 11:33

Bionic
Reading

Kako bi podržali oca, svekra i djeda Antuna Vrdoljaka na premijeri njegovog novog filma ‘General’ našla se cijela obitelj Vrdoljak. Zajedno na crvenom tepihu spremno su pozirali Andrija Vrdoljak, njegova dotjerana supruga Vanna, sin Luka i kćer Jana

Budući da ih nemamo tako često prilike vidjeti zajedno na okupu, premijera filma ‘General’ u pulskoj Areni bila je posebna i po tome. Filmski producent Andrija Vrdoljak i njegova supruga pjevačica Vanna pojavili su se u društvu djece tinejdžera kako bi tom prilikom podržali Andrijinog oca Antuna Vrdoljaka.

Dobro poznato lice naše glazbene scene tako se u razmaku od svega tri dana pojavila u javnosti sa svojom lijepom kćeri Janom koja je za ovu prigodu slijedila majčin modni primjer. Mala crna haljina u ovom se slučaju pokazala kao idealan odabir, a mama i zgodna kćer razlikovale su se samo zbog odabira obuće.

Pjevačica je odabrala tirkizne Valentino cipele na petu, dok se 18-godišnja Jana opredijelila za udobne tenisice maskirnog uzorka, a mama i kćer simpatično su uskladile i torbice dizajnerice Stelle McCartney.

  • +57
Filmom General svečano otvoren 66. filmski festival u Puli Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Muška strana obitelji pokazala je da im moda ipak nije na prvom mjestu. Utjecajni filmski producent odjenuo je karirano odijelo, dok je sin Luka birao udobnost prije svega u trapericama i košulji.

Inače, supružnici Vrdoljak u braku su 21 godinu, a upoznali su se sredinom devedesetih. Njihov susret bio je fatalan, a početak veze nije bio baš idiličan jer je Vrdoljak u to vrijeme bio u braku s profesoricom engleskog jezika Majom Breitenfeld s kojom dijeli dvoje djece.

Vjenčali su se 1998. godine, a godinu prije Vanna je rodila sina Luku dok je kćer Jana rođena 2001. godine. Vanna nikada nije krila da joj je obitelj na prvom mjestu, a uz sve je uspjela ukomponirati i glazbenu karijeru.