PROSLAVLJENI NOGOMETAŠ

Obitelj Luke Modrića ima razloga za slavlje; čestitke pljušte na sve strane

25.04.2021 u 22:27

Bionic
Reading

Naš poznati nogometaš svjetskog glasa, Luka Modrić svaki slobodan trenutak provodi sa svojom djecom, a svojim je brojnim fanovima pokazao kako je izgledala proslava 8. rođendana njegove kćerkice Eme

Luka je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojem ponosno pozira njegova kćerkica s puno šarenih balona i velikom tortom s likovima iz crtića.

Modrić je napisao: 'Happy 8. birthday to daddy princess! Sretan rođendan sve moje!'. Vrlo brzo uslijedile su čestitke Lukinih brojnih poznatih kolega među kojima su i Danijel Subašić, Luis Figo, Karim Benzema, Casemiro...

Proslavljeni nogometaš Real Madrida i njegova supruga Vanja osim Eme, imaju i sina Ivana i kćer Sofiju.

Svoju su dugogodišnju ljubav započeli kad je Modrić imao 19 godina, a šest godina starija Vanja Bosnić radila je tada u Mamić sport agenciji.

  • +3
Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: 744/due�as/cordonpress / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Par se vjenčao u svibnju 2010. godine kod matičara, a svadbeno slavlje za uzak krug ljudi održano je u restoranu Okrugljak, gdje su i godinama kasnije obilježavali važne događaje u životu.

Nedugo nakon vjenčanja rodio se Ivano, a Vanja i Luka Modrić godinu dana kasnije, u lipnju 2011., još su jednom potvrdili bračne zavjete, ovoga puta pred Bogom i brojnim prijateljima i obitelji. Vjenčanje je održano u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a svadbeno slavlje u Westinu.