KATE WINSLET

Lijepa oskarovka o svom izgledu: 'Nemam ni lice ni tijelo kakvo sam imala prije 20 godina i sasvim sam OK s tim'

25.04.2021 u 19:27

Bionic
Reading

Kate Winslet, slavna britanska glumica koja je postigla zavidnu karijeru u Hollywoodu, otkrila je da danas nema problema s prihvaćanjem svog izgleda

Slavna glumica ispričala je da više nema problema s prihvaćenjem svog izgleda sad kad je došla u određene godine.

'Zapravo sam u posebno zanimljivom trenutku svoje karijere jer sam u svojim 40-ima i ne moram se više pretvarati. Radim ovaj posao već 28 godina. Nemam lice ni tijelo koje sam imala prije 20 godina, i sasvim sam OK s time. Imam pravo danas izgledati ovako kako izgledam. Ne moram se više prilagođavati i iskreno to je jako dobar osjećaj. Opuštajuće je', rekla je 45-godišnja Kate.

U prijašnjim je intervjuima isticala kako je u mladosti teško doživljavala kritike na račun svog izgleda.

  • +4
Kate Winslet Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

'Bilo je gotovo smiješno koliko je traumatično, kritično i okrutno bilo ono na koji su se način pojedini mediji ponašali prema meni. Još uvijek sam pokušavala shvatiti tko sam, dovraga! Komentirali su moju visinu, pokušavali izračunati moju težinu, sugerirali na koju bih dijetu trebala ići. Sve to bilo je kritično, užasno i vrlo neugodno za čitati. Sve kritike na račun fizičkog izgleda mijenjaju tvoju percepciju lijepog. Osjećala sam se vrlo usamljeno. Iz jednostavnog razloga što te nitko ne može pripremiti za to', rekla je svojedobno Winslet koja je sa samo 19 godina snimila hvaljeni film 'Rajska stvorenja' redatelja Petera Jacksona.

Dodala je da se nakon rođenja kćeri Mije 2000. koja je također postala glumica, sve promijenilo.

'Kad sam postala majka, sve je to ... isparilo', objašnjava.

Inače, nedavno se prvi puta odvažila za novu poslovnu avanturu kao producentica u HBO-ovoj seriji 'Mare of Easttown'.

'Prije nisam željela imati vlastitu producentsku kuću ili postati producentica jer nisam osoba koja slijedi trendove. Ne volim to. A osim toga, nisam ni znala producirati. Mislim da ne možete biti izvršni producent, ako ne znate što radite', u svom je stilu to prokomentirala Kate.