daleko od najmilijih

Obitelj Ivana Perišića za blagdane su razdvojeni: Božić su dočekali na dvije adrese

25.12.2022 u 21:01

Bionic
Reading

Odbrojavamo sitno do kraja 2022. godine u kojoj je hrvatska nogometna reprezentacija ponovo briljirala. Zahvaljujući njima Hrvatska je hit u svijetu i dalje, a naši nogometaši su se po povratku iz Katra vratili svojim novim sportskim obavezama. Tako je naš Vatreni otišao za Veliku Britaniju gdje ga u ponedjeljak s čeka utakmica s njegovim klubom Tottenhamom u Premier ligi

Ivan Perišić je nakon dočeka u Zagrebu i Splitu te u svom Omišu na kultnom stadionu Anđelka Marušića Ferate prije nekoliko dana, otputovao za London tako da je blagdane proveo odvojen od supruge Josipe i djece.

Nogometaš je fanovima na Instagramu pokazao kako je za Božić komunicirao sa svojim najmilijima. Najprije je pokazao preslatki prizor sa svojim desetogodišnjim sinom Leonardom i osmogodišnjom kćeri Manuelom s kojima se čuo i vidio putem video veze. 'Sretan i blagoslovljen Božić svima', poručio je s tom fotografijom, a podijelio je i fotografiju supruge Josipe s njihovim najmlađim djetetom, sinom Lukom (rodio se sredinom travnja ove godine) koji poziraju ispred okićene jelke.

Podsjetimo, Josipa i Ivan upoznali su se još u srednjoj školi, a svoju su ljubav okrunili brakom 2012. godine kod matičara. Crkveni su brak sklopili na Šolti 2020. godine. Ona i djeca su nedavno tatu bodrili u Katru.

Ivan i Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Martin Hangen / Shutterstock Editorial / Profimedia