zagrljaj najdražih

Josipa Perišić objavila je obiteljsku fotografiju za pamćenje, a suprugu poslala snažnu poruku

18.12.2022 u 12:58

Bionic
Reading

Supruga našeg proslavljenog reprezentativca Ivana Perišića, Josipa Perišić, s tribina je pozorno pratila odlučujući utakmicu Hrvatske i Maroka. Društvo su joj pravila djeca, a nakon trijumfalne pobjede nastala je i prekrasna obiteljska fotografija koju je objavila na Instagramu

Pobjedom nad Marokom i osvajanjem brončane medalje hrvatski reprezentativci još jednom su se upisali u nogometnu povijest.

Na tom putu vjerno su ih bodrile i pratile njihove obitelji – na tribinama stadiona su navijali iz sveg glasa, a nakon završetka utakmice su im pohrlili u zagrljaj.

Ivanu Perišiću najveća podrška bili su njegov najmiliji – supruga Josipa i djeca, kćer Manuela i sin Leonardo. Josipa je s djecom stigla u Katar, a trio je pomno pratio tatu na terenu. Nakon završetka utakmice obitelj se okupila i nastala je fotografija koja će vjerojatno zauvijek biti upamćena.

VELIKA PODRŠKA

[FOTO] Poznata lica okupirala stadion u Dohi: Izabel Kovačić, Davorka Dalić, Anita Lovren bodre Vatrene do bronce

Pogledaj galeriju

Na fotki, koju je Josipa objavila na svom Instagram profilu pozira Ivan Perišić uz suprugu koja drži njegovu medalju, te Manuela i Leonardo, koji su itekako ponosno na oca,. U opis fotografije Josipa je suprugu uputila najsnažnije riječi: 'Volimo te.' Objava je privukla veliki broj lajkova i komentara, a svi su se složili u jednom: Perišići su doista predivna obitelj.

Ivan i Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Martin Hangen / Shutterstock Editorial / Profimedia