MATTHEW PERRY

O zdravstvenim problemima omiljenog Chandlera Binga progovorio i njegov očuh: 'Sve ovo zbližilo je našu obitelj'

03.10.2020 u 11:20

Bionic
Reading

Zbog gastrointestinalne operacije, kojoj je bio podvrgnut prije dvije godine, zvijezda serije 'Prijatelji' još uvijek prolazi kroz težak oporavak, a o njegovoj životnoj borbi sada je za medije progovorio njegov očuh Keith Morrison

Da još uvijek nije dobro, nakon gastrointestinalne operacije kojoj je bio podvrgnut prije dvije godine, itekako je vidljivo po fotografijama koje su snimili mnogobrojni paparazzi. O zdravstvenoj situaciji 51-godišnje zvijezde 'Prijatelja' Matthewa Perryja progovorio je za magazin People njegov očuh Keith Morrison.

'Srećom, bili smo u mogućnosti s njim biti većinu vremena dok je prolazio kroz sve, što mislim da je bilo odlično za sve. Teško je kada su ljudi teško bolesni, imaju operacije i uz sve to brinu hoće li se ili ne uspjeti iz svega izvući. Sve ovo zbližilo je našu obitelj. Bili smo tu za njega da ga izvučemo, a njegov oporavak i dalje traje', rekao je Morrison.

Matthew Perry morao je otići na operaciju nakon što je doživio gastrointestinalnu perforaciju, a koja je, u većini slučajeva, posljedica prekomjernog uživanja u drogama ili alkoholu, a što je bio dio svakodnevnog života omiljenog Chandlera Binga u prošlosti.

Nakon operacije, Perry je proveo čak tri mjeseca u bolnici, a uz njega su bili njegovi najbliži. Među njima je bio i 73-godišnji novinar Keith Morrison, koji se prije 39 godina vjenčao s Perryjevom majkom Suzanne i imaju zajedno šestero djece.