CATHERINE ST-LAURENT

O odnosu Meghan Markle i princa Harryja prema zaposlenicima i optužbama o zlostavljanju progovorila i bivša djelatnica

07.07.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Iako je Catherine St-Laurent, šefica ureda i izvršna direktorica Archewella, za njih radila samo 11 mjeseci, nakon čega je naprasno otišla, svojim bivšim poslodavcima, Meghan Markle i princu Harryju, čini se ništa ne zamjera

Već mjesecima javnost se zabavlja s dogodovštinama na kraljevskom dvoru, osobito onima koji se tiču odlaska Meghan Markle i princa Harryja u Ameriku. Njihovo napuštanje kraljevske obitelji na svjetlo je dana izvuklo i ružnu narav bivše američke glumice, koja je, kako se pisalo, maltretirala osoblje u Kensingtonskoj palači što je dodatno zakompliciralo odnos dvojice braće - princa Harryja i princa Williama.

No, sada se čini da i nije sve tako kako je izgledalo, barem ako pitate Catherine St-Laurent, koja je samo 11 mjeseci provela na mjestu šefice ureda i izvršne direktorice neprofitne organizacije Archewell. Na to je mjesto došla u travnju 2020. i to na preporuku Melinde i Billa Gatesa, a s istog je otišla u ožujku ove godine. Tada je izjavljivala kako je jednostavno željela 'pobjeći od svega' nakon što je, navodno, morala izvršavati zadatke koji nisu bili određeni njezinim ugovorom.

Iako bi možda pomislili da je došlo do svađe i lošeg iskustva, iznenadit će vas izjava Catherine St-Laurent za The Cut, u kojem je o svojim bivšim poslodavcima imala samo riječi hvale.

  • +25
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Zahvalna sam što sam imala priliku biti s njima na njihovom putovanju. Vrijeme koje sam provela radeći za njih nevjerojatno me ispunjavalo i mislim da imaju potencijal biti vrlo utjecajni lideri u društvu.'